Zonnepanelen laten monteren

Overweegt u al een tijdje de overstap te maken naar duurzame energie? Dan is het laten monteren van zonnepanelen een goede keuze en dito investering. Er zijn tal van partijen die dit aanbieden, maar het is absoluut aan te raden om kritisch te zijn in uw keuze. Het aanschaffen van zonnepanelen vergt namelijk een behoorlijke investering vooraf. Hier wilt u kwaliteit voor terug. Het rendement van zonnepanelen zit niet alleen in de kwaliteit van de gebruikte panelen en omvormers, maar ook in de plaatsing ofwel montage ervan. Dit wilt u immers overlaten aan een echte specialist.

Bel: 076 3030530Offerte

Uw zonnepanelen laten monteren door Pebble Green Systems is altijd een goede keuze. In de eerste plaats omdat wij beschikken over alle benodigde ervaring en expertise om uw panelen optimaal te plaatsen. Daarnaast werken wij exclusief met A-merken. Wij willen u alleen de hoogste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Dat laatste zit hem ook in onze uitstekende service, want bij ons is persoonlijke service en een op maat gemaakt plan standaard.

Zonnepanelen laten monteren, een klus voor een specialist

Elk huis en elk dak is anders. Voor het laten monteren van zonnepanelen betekent dit een aantal dingen. Allereerst moet de leverancier en/of installateur in staat zijn om te berekenen hoeveel panelen u nodig heeft en - net zo belangrijk - op welke wijze deze geplaatst worden. Door de juiste plaatsing kunt u een veel hoger rendement halen uit dezelfde oppervlakte aan panelen.

Montage van oost-west-frame op een dak in Gouda

Wij kunnen plaatsen op elk dak

Of u nu een schuin dak of een plat dak heeft, wij kunnen op elk dak zonnepanelen aanbrengen. Zonnepanelen laten monteren kan betekenen dat er voorwerk gedaan dient te worden. Wij zullen altijd eerst uw dak inspecteren om zo tot de best mogelijke optie te komen. Wij zorgen eerst voor de juiste onderconstructie voor de zonnepanelen. Deze constructie zorgt ervoor dat uw panelen op de juiste manier en met de juiste ligging voor de zon gemonteerd kunnen worden.

Zonnepanelen op een plat dak plaatsen, komt regelmatig voor. De hellingshoek waaronder wij deze panelen plaatsen, is het zoeken naar optimum. De panelen leveren het beste resultaat wanneer zij onder een hellingshoek van 30 graden naar het zuiden gericht zijn (naar de plek waar u de meeste zonuren kunt verwachten). Maar met een lagere hellingshoek kunnen er meer panelen op het dak. Door de juiste onderconstructie te kiezen, zorgen wij ook op een plat dak voor optimaal renderende zonnepanelen.

Zonnepanelen op een hellend dak hebben hellingshoek en oriëntatie van het dak. Wel is een keus om deze portrait of landscape te plaatsen, zodat u het grootste aantal panelen kwijt kunt. Ook hier zorgen wij vanzelfsprekend voor.

Onderconstructie voor zonnepanelen op een dak in Breda met optimizers van SolarEdge

Veldopstelling zonnepanelen

Indien u geen ruimte heeft voor zonnepanelen op uw dak of u wilt dit gewoonweg niet, dan bieden wij u hiervoor een idelale oplossing. Als u voldoende ruimte heeft rondom uw huis of bedrijf dan is het een hele goede optie om de zonnepanelen in een vrije veld opstelling te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is dat u vaak een groter oppervlak tot uw beschikking heeft wat uiteraard inhoudt dat u meer zonne-energie kunt opwekken. Ook kan met een veldopstelling een optimale hellingshoek gecreëerd worden waardoor uw rendement nog optimaler wordt. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een veldopstelling van zonnepanelen. We hebben inmiddels bij particulieren en bedrijven in Bergen op Zoom, Haagse Beemden, Made, Breda, Etten-Leur en Roosendaal een veldmontage van zonnepanelen toegepast.

Een offerte voor uw zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen laten monteren? Vraag dan een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan bij Pebble Green Systems. Wij verzorgen elke offerte op maat, wat betekent dat wij rekening houden met uw daksituatie en uw budget. Wij zullen altijd zorgen voor een passende oplossing. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust en wij geven u alle antwoorden.


Contact

Pebble Green Systems
Kroonstraat 20
4879 AV, Etten-Leur
Tel: 076-30 30 530
info@pebblegreensystems.nl