Persoonlijk advies zonnepanelen

Bij Pebble Green Systems hebben wij een grote passie voor zonnepanelen. Deze passie brengen wij heel graag op u over. Het is onze missie om zo veel mogelijk particulieren, VvE’s en bedrijven in Noord-Brabant over te laten stappen op zelf opgewekte zonne-energie. Daar moet dan natuurlijk wel een persoonlijk advies aan voorafgaan. Bij ons kunt u hier zeker op rekenen en dat heeft alles te maken met de wijze waarop onze organisatie te werk gaat.

Bel: 076 3030530Offerte

Het is niet ons doel om de grootste leverancier te worden of om de meeste panelen te verkopen. Natuurlijk willen wij zo veel mogelijk mensen van zonne-energie voorzien, maar wij willen boven alles service en kwaliteit bieden. Wij willen u niet alleen producten leveren van de beste merken, maar u ook echt persoonlijke ondersteuning bieden. Daarom verlenen wij standaard persoonlijk advies op maat voor aanschaf van uw zonnepanelen.

Persoonlijk advies voor zonnepanelen is nodig

Als u het ons vraagt, is goed persoonlijk advies gewoon een vereiste. Bij zonnepanelen draait alles om het behalen van de benodigde capaciteit. Als u lukraak wat panelen zou kunnen plaatsen, dan zou iedereen dit voor u kunnen verzorgen. Waar het echter om gaat, is dat u de beschikking krijgt over het type en het aantal panelen dat bij uw situatie past. Voor ons is elke installatieklus maatwerk.

Overleg over zonnepanelen met de voorzitter van de VvE

Advies over aanschaf

Natuurlijk geven wij u persoonlijk advies over de aanschaf van zonnepanelen. Wij komen bij u thuis en brengen de situatie in kaart. Wij zorgen er vervolgens voor dat u precies weet wat de mogelijkheden zijn en uiteraard zullen wij zorgen voor een aantrekkelijk voorstel in een op maat gemaakte en heldere offerte.

Advies over zonnepanelen gaat verder dan louter advies over de aanschaf van de panelen zelf. Advies geven betekent ook dat er wordt gekeken naar welke omvormers voor uw situatie geschikt zijn. De omvormers spelen immers een belangrijke rol, omdat deze de opgewekte energie omzetten naar daadwerkelijk bruikbare stroom.

Binnendienst van Pebble Green Systems werkt uit wat de adviseur met de klant heeft besproken

Kopen of huren?

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen bij u thuis te installeren. Daarom zijn wij altijd volledig in ons persoonlijk advies. U kunt namelijk panelen zelf aanschaffen, maar ook financieren via een duurzaamheidslening bij uw gemeente of bij Greenloans. Wat voor u de ideale optie is, is van veel factoren afhankelijk en daarom bespreken wij dit graag persoonlijk met u.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies over zonnepanelen ontvangen? Maak dan een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en zo helderheid scheppen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Via ontwerpsoftware van SolarEdge wordt een prognose gemaakt


Contact

Pebble Green Systems
Kroonstraat 20
4879 AV, Etten-Leur
Tel: 076-30 30 530
info@pebblegreensystems.nl