Pebble Green Garantie

1. Geen aanbetaling
Bij Pebble Green Systems geloven we in wederzijds vertrouwen. We hebben vertrouwen in de klant en we hopen dat de klant ook vertrouwen heeft in ons als installateur. Bij Pebble Green Systems is het dus standaard dat u niet hoeft aan te betalen. U betaalt pas wanneer wij bij u komen installeren.

2. Gratis advies op maat
Pebble Green Systems biedt gratis advies op maat. Onze adviseurs komen gratis langs om u een persoonlijk advies te geven. Tijdens het gesprek kunt u de adviseur alles vragen en zal hij ook een offerte uitbrengen die op uw situatie is gebaseerd.

3. Volledige ontzorging BTW
Pebble Green Systems verzorgt voor u het hele BTW traject. Wij kunnen u een handleiding verlenen zodat u het zelf kan aanvragen of we ontzorgen u in het BTW traject door zelf de belastingformulieren in te vullen.

4. Levering binnen 4 weken
Pebble Green Systems heeft een levertijd van maximaal 4 weken. Wanneer u de knoop heeft doorgehakt en bij ons de opdracht heeft verstrekt, ligt het systeem binnen 4 weken op uw dak. U hoeft dus niet maandenlang te wachten op uw systeem. Natuurlijk kunnen in samenspraak een verdere datum afspreken wanneer u niet binnen 4 weken geleverd wil hebben.

 

Recente projecten