Maxeon6 Zonnepaneel

Het MAX6 zonnepaneel van SunPower genereert  450 tot 475 Wp en levert u tot 22,0% rendement.
Huiseigenaren en bedrijven over de hele wereld kiezen voor de ongeëvenaarde kwaliteit van de zonnepanelen van Maxeon als energiebron voor alles wat ze doen.

Pebble Installatie team

 

Meer stroomopbrengst tijdens de levensduur

Ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement, uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ‘s ochtends, ‘s avonds en op bewolkte dagen.

Duurzaamheid zonder concessies

Ontworpen om in alle weersomstandigheden optimaal te presteren, van breukbestendige cellen en sterkere redundante verbindingen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie, tot een elektrische architectuur die de impact van schaduw vermindert en het ontstaan van hotspots voorkomt.

Superieure duurzaamheid

Schone onderdelen, verantwoorde productie en panelen die 40 jaar lang meegaan, maken SunPower Maxeon-panelen de duurzaamste keuze in zonne- energie.

De langste garantie uit de zonne-energiebranche

Op SunPower Maxeon-panelen wordt 40 jaar garantie gegeven1, bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 33 miljoen zonnepanelen over de hele wereld.

Garantie op product en vermogen –> 40 jaar

Gegarandeerd minimumuitgangsvermogen in jaar 1 –> 98,0%

Maximale jaarlijkse degradatie –> 0,25%

 

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van uw energie-systeem. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.