Installateur zonnepanelen West-Brabant

Wij zijn Pebble Green Systems, erkend installateur van zonnepanelen in West-Brabant. Wij zijn niet zomaar een installateur, maar een echte specialist waarbij maatwerk en persoonlijke service de standaard vormen. U vraagt zich wellicht af waarom wij de focus leggen op West-Brabant. Er is een grote vraag naar zonnepanelen (ook wel PV panelen genoemd) door heel het land en wij zouden ons werkgebied eenvoudig kunnen uitbreiden. Toch kiezen wij ervoor om dit niet te doen. De reden hiervoor is simpel, want wij willen u de maximale aandacht, service en kwaliteit kunnen bieden. Wij willen graag uw persoonlijke installateur van zonnepanelen in West-Brabant zijn.

Bel: 076 3030530Offerte

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u de beschikking krijgt over kwalitatieve panelen, maar ook dat het hele proces voor u aangenaam en zorgeloos verloopt. Bij ons kunt u te allen tijde terecht met al uw vragen, want wij denken met u mee en ontzorgen u. Dat doen wij van A tot Z, vanaf het verschaffen van de eerste informatie tot de allerbeste nazorg in de vorm van hulp bij het terugvragen van de BTW.

Een installateur van zonnepanelen waar u op kunt vertrouwen

Wat kenmerkt nu een goede installateur van zonnepanelen? Natuurlijk mag u in de eerste plaats kwalitatieve zonnepanelen verwachten, maar er komt nog veel meer bij kijken. Objectief en onafhankelijk advies bijvoorbeeld. Dit is de voornaamste reden waarom wij ervoor kiezen om exclusief een installateur van zonnepanelen in West-Brabant te zijn. Wij willen garanderen dat iedere klant bij ons de maximale aandacht krijgt.

11 SunPower 350Wp zonnepanelen woning in Etten-Leur

Bij het investeren in zonnepanelen gaat u uiteraard niet over een nacht ijs. Het is ook iets dat u hoogstwaarschijnlijk maar een keer in uw leven doet. Goede zonnepanelen gaan met de juiste zorg namelijk vele decennia mee. Mede hierdoor wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt en daarom zorgen wij voor een intensieve begeleiding in het gehele traject. U krijgt op elk gebied duidelijkheid en een onafhankelijk advies.

De voordelen van ons installatiebedrijf voor zonnepanelen

Wij zijn dus niet zomaar een installatiebedrijf van zonnepanelen. Wij beheren alles in eigen huis. Wij verkopen zonnepanelen, leveren deze en installeren deze voor u. In het gehele proces heeft u dus maar te maken met een enkele partij en dat maakt communiceren eenvoudig en prettig. Wanneer u ervoor kiest om bij ons te kopen, bent u gegarandeerd van zonnepanelen met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met de best mogelijke service. Op zeer regelmatige basis hebben we ook een mooie aanbieding voor u.

11 SunPower MAX3 390Wp zonnepanelen geïnstalleerd op garagedak in Etten-Leur

Veldopstelling zonnepanelen

Indien u geen ruimte heeft voor zonnepanelen op uw dak of u wilt dit gewoonweg niet, dan bieden wij u hiervoor een idelale oplossing. Als u voldoende ruimte heeft rondom uw huis of bedrijf dan is het een hele goede optie om de zonnepanelen in een vrije veld opstelling te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is dat u vaak een groter oppervlak tot uw beschikking heeft wat uiteraard inhoudt dat u meer zonne-energie kunt opwekken. Ook kan met een veldopstelling een optimale hellingshoek gecreëerd worden waardoor uw rendement nog optimaler wordt. Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een veldopstelling van zonnepanelen. Dit is geschikt voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Uw specialist voor West-Brabant

In diverse gemeenten en plaatsen in West-Brabant vindt u onze zonnepanelen op talloze daken, zoals in:

 • Bergen op Zoom
 • Bosschenhoofd
 • Etten-Leur
 • Fijnaart
 • Halderberge
 • Hoeven
 • Oudenbosch
 • Rijsbergen
 • Roosendaal
 • Rucphen
 • Standdaarbuiten

Bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag gerust om een gratis en vrijblijvende offerte. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

20 Trunsun 280Wp poly-zonnepanelen op een schuur geïnstalleerd in Etten-Leur


Contact

Pebble Green Systems
Kroonstraat 20
4879 AV, Etten-Leur
Tel: 076-30 30 530
info@pebblegreensystems.nl