Hoog rendement zonnepanelen

Het te behalen rendement van zonnepanelen is nog wel eens voer voor discussie. U hoort ongetwijfeld verhalen van mensen die teleurgesteld zijn in het daadwerkelijk behaalde rendement van hun panelen. Vraag hen gerust eens welke panelen zij gebruiken en wanneer deze geïnstalleerd zijn. De kans is namelijk groot dat zij geen gebruik maken van hoogrendements zonnepanelen.

Bel: 076 3030530Offerte

Moderne zonnepanelen hebben een zeer hoog rendement. Dit betekent dat u ten opzichte van oudere panelen veel meer energie haalt uit hetzelfde oppervlak of minder panelen nodig heeft om tot de benodigde hoeveelheid op te wekken energie te komen. Bovendien kunnen hoogrendements zonnepanelen van de nieuwste generaties veel grotere hoeveelheden stroom terugleveren. Op het moment dat u meer energie opwekt dan verbruikt, kunt u deze energie verkopen en zo uw kosten verder omlaag brengen of zelfs geld verdienen.

Hoge kwaliteit hoog rendement zonnepanelen van SunPower

Zonnepanelen met hoog rendement zijn de standaard

Zonnepanelen met een hoog rendement zijn tegenwoordig de standaard. Althans, zeker bij ons. Wij willen zo veel mogelijk mensen in Noord-Brabant voorzien van kwalitatieve zonnepanelen op hun dak. Wij vinden het fijn dat wij u kunnen helpen met geld besparen (zeker gezien de huidige energieprijzen), maar we zijn er vooral op uit om Noord-Brabant een stuk duurzamer en dus "groener" te maken.

Zonnepanelen van premium kwaliteit

Wij leveren onder andere Amerikaanse zonnepanelen. Dit zijn panelen van premium kwaliteit. Daardoor bent u niet alleen nu gegarandeerd van hoogrendements zonnepanelen, maar ook in de toekomst. Onze zonnepanelen hebben namelijk een zeer lange levensduur.

Om de goede kwaliteit te benadrukken, verleent producent SunPower maar liefst 25 jaar garantie op hun zonnepanelen, zowel op de constructie als het vermogen. Wanneer u ons uw panelen laat leveren en installeren, weet u dus zeker dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

4 hoge rendement zonnepanelen van hoge kwaliteit in Breda

SunPower zonnepanelen

Onze SunPower zonnepanelen zijn er in een aantal soorten en maten en daarmee geschikt voor plaatsing op elk dak. Wij plaatsen panelen op zowel platte daken als schuine daken. Voor particulieren, maar ook voor VvE’s en zakelijke klanten.

Zonnepanelen van SunPower met hoog rendement zijn een uitstekende keuze en blinken uit in hun sublieme prijs-kwaliteitverhouding. De panelen kenmerken zich naast een hoog rendement ook door een uitstekende bouwkwaliteit en afwerking, worden stevig op uw dak gemonteerd en zijn onderhoudsarm.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent onze hoogrendements zonnepanelen. Wij vertellen u alles wat u wilt weten in een persoonlijk gesprek. Naast goede kwaliteit bieden wij u ook een prima service. Zo zorgen wij altijd voor een persoonlijk plan op maat, leveren en installeren wij de panelen en helpen wij u met het terugvorderen van de BTW. Inmiddels hebben wij al veel woningen en bedrijfspanden van SunPower zonnepanelen mogen voorzien in, onder andere, Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Haagse Beemden, Made en Roosendaal.

10 SunPower MAX3 375Wp zonnepanelen met 104 cellen


Contact

Pebble Green Systems
Kroonstraat 20
4879 AV, Etten-Leur
Tel: 076-30 30 530
info@pebblegreensystems.nl