SunPower Maxeon-zonnepanelen, een veilige investering voor uw huis

De keuze voor een zonnepaneel kan een beslissing zijn die u maar één keer in uw leven neemt, maar alleen als u investeert in technologie die is gebouwd en getest voor de lange termijn. Uw zonnepanelen moeten allerlei weersomstandigheden doorstaan om het nodige vermogen op te leveren.

Maxeon-panelen zijn ontworpen voor de ultieme duurzaamheid

  • Ononderbroken stroomdoorvoer via redundante celverbindingen die beschermen tegen temperatuurschommelingen en corrosie veroorzaakt door vocht
  • Verstevigde bescherming van de cellen dankzij een inkapselingslaag die is gemaakt om belasting te absorberen en om te voorkomen dat dode gebieden vormen
  • Extreme breukbestendigheid door solide metalen onderlaag
  • Optionele micro-omvormer geïntegreerd in de fabriek werkt onafhankelijk voor extra veiligheid

Met SunPower Maxeon-panelen bent u beschermd tegen de meest voorkomende points of failure in standaard zonnepanelen.
Ze zijn niet alleen duurzaam, het is ook bewezen dat ze beter presteren in de schaduw van passerende bewolking of vervuiling die zich geleidelijk ophoopt. Dat beschermt uw panelen tegen de vorming van hotspots, een elektrisch defect dat zich voordoet wanneer standaardcellen heet worden en schaduw ervoor zorgt dat ze geen
vermogen kunnen produceren.
Investeer met vertrouwen, want u kunt gerust zijn dat de betrouwbaarheid van uw SunPower Maxeon-paneel door derde partijen is geverifieerd als ‘Top Performer’ en dat u kunt rekenen op de beste garantievoorwaarden uit de sector.

Meer vermogen voor uw geld

SunPower Maxeon-panelen wekken al op hun eerste dag meer energie op dan standaard zonnepanelen.
Elk paneel is ontworpen om de omzetting van zonlicht in elektriciteit voor uw huis te maximaliseren door:

  • Op een lagere temperatuur te werken om de stroomproductie in warme, zonnige omstandigheden te verhogen.
  • Meer zon op te vangen bij weinig licht2, waardoor panelen eerder in de ochtend, later op de avond en op bewolkte dagen stroom opwekken.

Combineer dit met de garantie van 40 jaar, de hoogste in de branche, en de waarde van uw SunPower Maxeon-panelen wordt vermenigvuldigd, en u krijgt meer
rendement voor uw investering in zonnepanelen.

Vermogensdegradatie grafiek

Een betere toekomst voor iedereen

SunPower Maxeon-panelen zijn loodvrij en zijn gemaakt van recyclebare materialen in onze faciliteiten waar we uiterst efficiënt omgaan met grondstoffen. Elk paneel is gecertificeerd door derden, dus u kunt genieten van de beste prestaties en tegelijkertijd de juiste keuze maken voor de planeet.

SunPower Maxeon-zonnepanelen.
De duurzaamste keuze in zonne-energie.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie van SunPower zonnepanelen, kijk dan eens op de site van SunPower.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.